Pravila in pogoji uporabe spletne strani

Osebni podatki

ENVIRODUAL je dolžan zaščititi varnost vaših osebnih podatkov. Še posebej, ko gre za preglednost in varstvo vaših pravic. ENVIRODUAL ne bo razkril podatke tretjim osebam, ki bi omogočili vašo identifikacijo.

Izjava o zaščiti podatkov

Soglašate in se strinjate, da so vaši podatki in informacije, ki ste jih podali namenjeni bazi envirodual.com. Podatki in informacije, ki bodo shranjeni v bazi envirodual.com se bodo šteli kot zaupni.

Pogoji te spletne strani

Z dostopom in brskanjem na spletni strani (internetni strani) pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji, ki so nad vsemi drugimi dogovori z envirodual.com. Ta stran je bila razvita izključno za potrebe obveščanja o storitvah ENVIRODUAL - a.

Vse informacije, ki so na voljo na spletnih straneh, so zgolj informativnega značaja. Podatke ali dele vseh razpoložljivih informacij na tej spletni strani, se ne sme uporabljati v komercialne namene ali posredovali tretjim osebam brez predhodnega pisnega dovoljenja envirodual.com. Za informacije o posameznih izdelkih in storitvah s te spletne strani, veljajo določene omejitve v zvezi s subjekti, katerim bi bile te informacije dostopne.